Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
07.08.2015, 1:27
Post: #11
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
(06.08.2015 17:34)kryptek napisał(a):  Próbowałem przez total commandera ściągnąć i pisze że nie znaleziono adresu ip?
????
Nie wiem co tam wklepałeś, by ściągnąć wystarczy użyć zwykłej przeglądarki. Nie działa, bo nie wpisałeś podanych w linku: użytkownika i hasła (są inne niż domyślne).

(06.08.2015 17:34)kryptek napisał(a):  Słuchaj daj to na darmowy jakiś hosting i sobie ściągnę i wyślij mi na gg 55004475
Nie mam szpiega o nazwie gg i nie zamierzam go instalować na żadnym systemie.

Masz portable i zip.
http://rghost.net/7YnBJRbKR
http://www.filehosting.org/file/details/...inxp32.exe

TorChat: kjwyvwi3ac3wduxj | I2P-Messenger: haglaaxk3jfqp33mfpkhjjamkndvv5bufuw37w445ejhljyjdaka.b32.i2p
I2P Bote: Baiibi~iBvX5p3yOQ1WrZ4C1ryu-MbPsgPvpwLeeYivGswAT~ib0-33pVfOUsQ7nV5pYUcYDl93n5ic4CUWkYh-6Lie5jA1svc35~VJq7itTfRaGIo9nuJlFIElwip7P9HPbNb3feGwwGAkFQR~EnDU2EHIf7heAzV-zmgD3SRJmx1

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07.08.2015, 13:25
Post: #12
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
Nie mogę zainstalować tej przeglądarki taki komunikat wyskakuje .Oto link do zapodaj:

http://zapodaj.net/935ba17cb816e.bmp.html
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08.08.2015, 20:15
Post: #13
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
Masz Windows XP, a masz wgrany SP3 (Service Pack 3)?
Bo starsze kernele Windows nie muszą tej funkcji obsługiwać.

TorChat: kjwyvwi3ac3wduxj | I2P-Messenger: haglaaxk3jfqp33mfpkhjjamkndvv5bufuw37w445ejhljyjdaka.b32.i2p
I2P Bote: Baiibi~iBvX5p3yOQ1WrZ4C1ryu-MbPsgPvpwLeeYivGswAT~ib0-33pVfOUsQ7nV5pYUcYDl93n5ic4CUWkYh-6Lie5jA1svc35~VJq7itTfRaGIo9nuJlFIElwip7P9HPbNb3feGwwGAkFQR~EnDU2EHIf7heAzV-zmgD3SRJmx1

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09.08.2015, 14:01
Post: #14
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
Pisze że dodatek SP2 jest wgrany.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.08.2015, 5:31
Post: #15
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
No to ma być wgrany SP3!
Aha... Sprawdziłem wymagania TorBrowser (sam go nie używam od lat, więc nie znam jego problemów). Jak wgrasz SP3, to TorBrowser powinien zadziałać.

TorChat: kjwyvwi3ac3wduxj | I2P-Messenger: haglaaxk3jfqp33mfpkhjjamkndvv5bufuw37w445ejhljyjdaka.b32.i2p
I2P Bote: Baiibi~iBvX5p3yOQ1WrZ4C1ryu-MbPsgPvpwLeeYivGswAT~ib0-33pVfOUsQ7nV5pYUcYDl93n5ic4CUWkYh-6Lie5jA1svc35~VJq7itTfRaGIo9nuJlFIElwip7P9HPbNb3feGwwGAkFQR~EnDU2EHIf7heAzV-zmgD3SRJmx1

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12.08.2015, 14:27
Post: #16
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
A próbowałem wgrać SP3 ty wyskakuje komunikat błąd wewnętrzny.I nie wiem czy w ogóle się da zainstalować tą przeglądarkę.A jest może jeszcze jakaś inna przeglądarka która współpracuje z torem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.08.2015, 1:17
Post: #17
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
>wyskakuje komunikat błąd wewnętrzny.

Ja widzę dwie możliwości:
- uszkodzony sprzęt (np. pamięci RAM, zimy lut)
- brak zainstalowanych sterowników
Przy czym obstawiam uszkodzony sprzęt. Jak to jest stary komputer, to trzeba go odkurzyć, jak lapek to przedmuchać powietrzem z puszki, a potem podociskać wszystko pamięci, procesor itd.

TorChat: kjwyvwi3ac3wduxj | I2P-Messenger: haglaaxk3jfqp33mfpkhjjamkndvv5bufuw37w445ejhljyjdaka.b32.i2p
I2P Bote: Baiibi~iBvX5p3yOQ1WrZ4C1ryu-MbPsgPvpwLeeYivGswAT~ib0-33pVfOUsQ7nV5pYUcYDl93n5ic4CUWkYh-6Lie5jA1svc35~VJq7itTfRaGIo9nuJlFIElwip7P9HPbNb3feGwwGAkFQR~EnDU2EHIf7heAzV-zmgD3SRJmx1

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21.08.2015, 15:33
Post: #18
RE: Nie mogę się połączyć z torem browser 4 ?
A czym najlepiej go przedmuchać bo posiadam kompresor i ale czytałem w necie że najlepiej go wyczyścić zwykłym pędzelkiem.I też nie dawno sformatowałem system i zainstalowałem win xp a miałem win 7 .I raz długo się uruchamia a raz wolno .Dane mojego komputera to Procesor AMD Sempron 2800+ , 2 GB Ramu i karta grafik Radeon i karta sieciowa TP-LINKA.A czy są może jeszcze inne przeglądarki które współpracują z torem i jak poprawnie skonfigurować tora żeby był bardziej anonimowy bo z początku nie chciał się połączyć z torem a teraz nawet fajnie się łączy i nawet szybko mi się strony otwierają a jakbym w nim jeszcze może bardziej skonfigurował to wtedy strony mogą się wolno otwierać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22.08.2015, 15:32
Post: #19
Z jakimi przeglądarkami współpracuje tor bundle i jak go go skonfigurować ?
Witam.Posiadam win xp 32 bitowy i i z jakimi przeglądarkami współpracuje tor bundle i jak go bardziej anonimowo skonfugurować?Proszę o pomoc
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24.08.2015, 1:29
Post: #20
RE: Z jakimi przeglądarkami współpracuje tor bundle i jak go go skonfigurować ?
Klient Tor współpracuje z każdą przeglądarką, która ma poprawnie zrobioną obsługę proxy typu Socks v5, czyli:
- Firefox
- PaleMoon for XP
- K-Meleon
- Dooble
...
Jednak Ty masz inny problem. Żadna z tych przeglądarek nie pójdzie na XP bez Service Pack 3. Musisz pokombinować ze starszymi wersjami przeglądarek, lub doprowadzić swój komputer do porządku. Zdalnie to nie wiem czy ktoś jest w stanie pomóc. Jeśli nie da się na nim zainstalować SP3, to spróbuj odpalić Linuksa live CD Tails lub Kame Live. Możesz też spróbować odpalić Windows Lite z Hiren's Boot CD i na nim odpalić TBB.

Wątki skleiłem, bo dotyczą tego samego problemu.

TorChat: kjwyvwi3ac3wduxj | I2P-Messenger: haglaaxk3jfqp33mfpkhjjamkndvv5bufuw37w445ejhljyjdaka.b32.i2p
I2P Bote: Baiibi~iBvX5p3yOQ1WrZ4C1ryu-MbPsgPvpwLeeYivGswAT~ib0-33pVfOUsQ7nV5pYUcYDl93n5ic4CUWkYh-6Lie5jA1svc35~VJq7itTfRaGIo9nuJlFIElwip7P9HPbNb3feGwwGAkFQR~EnDU2EHIf7heAzV-zmgD3SRJmx1

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości